Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Wielwijk Ahoy! nr. 2, April 2017

In deze editie leest u onder meer:
‘WIELWIJK IS MIJN WIJK’ MODERNE WARMTE, GRATIS BLOEDDRUKMETING, PROEF IN DORDRECHT ,R-CONNECT!?, VACATURE  MEIDENHUISKAMER, INTERNATIONALE VROUWENDAG 8 MAART 2017, SOCIAAL TEAM WIELWIJK, COLUMN, ACTIVITEITEN IN DE ADMIRAAL, LANDELIJKE OPSCHOONDAG IN WIELWIJK OP 29 MAART 2017, WARME TRUIENDAG OP DE BASISCHOOL DE FONTEIN, GEWONNEN: DE ZILVERVLOOT!, WANDELEN EN HARDLOPEN VOOR HULP AAN KWETSBARE VROUWEN EN LENTE IN WIELWIJK.
Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen? Kijk dan op de website www.wijkendordrecht.nl

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Alcoholgebruik verboden in winkelcentrum en park

DORDRECHT – Het college van burgemeester en wethouders wijst alcoholvrije gebieden aan in Wielwijk en Crabbehof. In winkelcentra en in het Crabbehofpark is het vanaf 1 april verboden om nog openlijk alcohol te gebruiken of aangebroken verpakkingen van alcoholhoudende dranken in bezit te hebben.

Actueel

Bungelende glazenwasserslift

DORDRECHT – De brandweer werd woensdagmiddag gealarmeerd voor stormschade aan het Admiraalsplein in Dordrecht. Een glazenwasserslift was door de harde wind losgeschoten en zwaaide heen en weer bovenop een flat.

Actueel

De Albatros gaat thuis voorlezen stimuleren

DORDRECHT – Directeur Suzanne van Burik en Yvonne van den Berg van de Stichting Voorlezen tekenden deze week een samenwerkingsovereenkomst om het voorlezen thuis bij leerlingen van Wereldschool De Albatros te stimuleren. Suzanne is de nieuwe directeur van De Albatros in Wielwijk. De Albatros is daarmee de eerste school in Dordrecht die het project Voorleespret zelfstandig gaat coördineren.