Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Wielwijk Ahoy! nr.1, februari 2017

In deze editie leest u onder meer:
ONDERHOUD VAN  HET GROEN IN WIELWIJK ,
EERSTE HELFT COMPANEN GEÏNSTALLEERD, GRATIS BLOEDDRUKMETING, REFAJA DICHT!, CONTOURDETWERN VERHUIST, WINTERAVOND VRIJWILLIGERS, SINTERKLAAS VIERING 2016, WIELWIJKER IN DE KIJKER: ANGELIQUE MEIJER, Column, ACTIVITEITEN IN DE ADMIRAAL, WINTER IN WIELWIJK!, GEEN UITREIKING VRIJWILLIGERSPAS, WIEL DE WIJKMEEUW, MEE START HET PROJECT: ‘REGELMAATJES’, VOLG ONS OOK OP: https://wielwijk.dordtcentraal.nl/, EVEN TERUG IN DE TIJD: VAN DE ZAANSTRAAT, Het Waterwiel, HET SPECTRUM EN DE WIELBORGH GEFUSEERD, OUD & NIEUW, WINTER KLAAR, KERSTDINER BEWONERS ADMIRAALSFLAT, Hulp bij invullen aangiftebiljet, Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen? Kijk dan op www.wijkendordrecht.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Alcoholgebruik verboden in winkelcentrum en park

DORDRECHT – Het college van burgemeester en wethouders wijst alcoholvrije gebieden aan in Wielwijk en Crabbehof. In winkelcentra en in het Crabbehofpark is het vanaf 1 april verboden om nog openlijk alcohol te gebruiken of aangebroken verpakkingen van alcoholhoudende dranken in bezit te hebben.

Actueel

Bungelende glazenwasserslift

DORDRECHT – De brandweer werd woensdagmiddag gealarmeerd voor stormschade aan het Admiraalsplein in Dordrecht. Een glazenwasserslift was door de harde wind losgeschoten en zwaaide heen en weer bovenop een flat.

Actueel

De Albatros gaat thuis voorlezen stimuleren

DORDRECHT – Directeur Suzanne van Burik en Yvonne van den Berg van de Stichting Voorlezen tekenden deze week een samenwerkingsovereenkomst om het voorlezen thuis bij leerlingen van Wereldschool De Albatros te stimuleren. Suzanne is de nieuwe directeur van De Albatros in Wielwijk. De Albatros is daarmee de eerste school in Dordrecht die het project Voorleespret zelfstandig gaat coördineren.