Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Thialf LTC houdt zaterdag 24 maart haar Open Dag

Zaterdagmiddag 24 maart a.s. van 12-16 uur is het zover: De Open Dag van Thialf LTC, waarbij iedere tennisser in Dordrecht e.o. van “jong tot oud” van harte welkom is om de sfeer te proeven bij de tennisclub Thialf LTC.

Er worden op die middag clinics gegeven door de tennisleraar Christian Vroomen (Atvantage Tennis Academy), die binnen de regio bekend staat als een toppertje. Christian geeft les volgens de laatste methodieken van de KNLTB en is een ware trekpleister voor veel jeugd.

Op de Open Dag staat er ook een snelheidsmeter, waarmee jezelf je servicesnelheid kunt meten, en een ballenkanon, om jezelf te trainen. Ook is er een jeugd-mini-toernooi voor elke leeftijd. We hopen veel kids te zien, want dan wordt het toernooi alleen maar leuker!

Daarnaast komt iedere senior ook volledig aan zijn/haar trekken en wordt er ter plekke een maatwerk kennismaking georganiseerd, alles uiteraard in een ongedwongen gemoedelijke sfeer.

Er is ook voldoende tijd om al je vragen beantwoord te krijgen rond lid worden, competitie, tennisles, sfeer vereniging, medespelers, Open toernooien en verdere activiteiten.

Dus je weet: Je bent van harte welkom!      

Laan van London 1600

Sportpark Amstelwijck (Wielwijk)

www.thialfltc.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Auto’s uitgebrand in Zeehavenbuurt

Serie nachtelijke autobranden

Actueel

JouwAtelier geeft werk weg

DORDRECHT – Bij JouwAtelier in Wielwijk wordt op 7 mei een weggeefexpositie gehouden. Schilderijen worden gratis …

Actueel

Dag van de Dialoog Wielwijk

DORDRECHT – Bewoners van Wielwijk kunnen op 6 september praten met medewerkers van allerlei organisaties op de …