Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Thialf LTC houdt zaterdag 24 maart haar Open Dag

Zaterdagmiddag 24 maart a.s. van 12-16 uur is het zover: De Open Dag van Thialf LTC, waarbij iedere tennisser in Dordrecht e.o. van “jong tot oud” van harte welkom is om de sfeer te proeven bij de tennisclub Thialf LTC.

Er worden op die middag clinics gegeven door de tennisleraar Christian Vroomen (Atvantage Tennis Academy), die binnen de regio bekend staat als een toppertje. Christian geeft les volgens de laatste methodieken van de KNLTB en is een ware trekpleister voor veel jeugd.

Op de Open Dag staat er ook een snelheidsmeter, waarmee jezelf je servicesnelheid kunt meten, en een ballenkanon, om jezelf te trainen. Ook is er een jeugd-mini-toernooi voor elke leeftijd. We hopen veel kids te zien, want dan wordt het toernooi alleen maar leuker!

Daarnaast komt iedere senior ook volledig aan zijn/haar trekken en wordt er ter plekke een maatwerk kennismaking georganiseerd, alles uiteraard in een ongedwongen gemoedelijke sfeer.

Er is ook voldoende tijd om al je vragen beantwoord te krijgen rond lid worden, competitie, tennisles, sfeer vereniging, medespelers, Open toernooien en verdere activiteiten.

Dus je weet: Je bent van harte welkom!      

Laan van London 1600

Sportpark Amstelwijck (Wielwijk)

www.thialfltc.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Klaar voor de sloop

DORDRECHT – Na weken van asbestsanering is bijna het moment daar dat de slopers de volgende portiekflat aan de M.H. Trompweg in Wielwijk neer kunnen gaan halen. Er komen op termijn woningen in het midden- en hogere segment voor terug. De vernieuwing maakt onderdeel uit van het project Tromptuinen, waarbij dit deel van de wijk flink in de metamorfose gaat.

Actueel

Broek in brand

DORDRECHT – De politie ontving in de nacht van maandag op dinsdag (iets na middernacht) de melding van een woningbrand aan de Van Conventstraat. Ter plaatse bleek in de achtertuin een brandende spijkerbroek te liggen. Die is daar vermoedelijk door iemand neergelegd. Wie iets gezien of gehoord heeft, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via tel. 0900-8844.

Actueel

Mie Wah sluit na veertig jaar in Wielwijk zijn deuren

DORDRECHT – Begin deze maand werd het veertigjarig bestaan gevierd van Chinees restaurant Mie Wah in Wielwijk. Dat was ook meteen het laatste jubileum dat er gevierd wordt, want eigenaarsechtpaar Tim (64) en Mui Kan (63) hebben besloten om met pensioen te gaan. Tot eind augustus hebben trouwe gasten nog de kans één keer van hun kookkunsten te genieten en natuurlijk om afscheid te nemen. “We hebben veel vaste en zeer trouwe gasten. Daarom wilden we niet opeens dicht zijn, maar het netjes op tijd aankondigen”, zegt hun zoon Joey Kan.