Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Repair Café Wielwijk op 1 april

Is uw fietsverlichting kapot, werkt uw cd-speler niet meer of zit er een gat in uw overhemd? Repair Café Wielwijk is op zaterdag 1 april van 9.00 tot 12.00 uur geopend voor diverse reparaties van kapotte apparaten, fietsen en kleding en het slijpen van scharen en messen. De vrijwilligers repareren, samen met u, de kapotte spullen die u meeneemt.

Heeft u geen reparaties? Ook dan bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee. Het Repair Café in wijkcentrum De Admiraal (Admiraalsplein 168) is gratis toegankelijk. Voor de reparaties wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Dit wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe materialen en gereedschappen. Repair Café Wielwijk is een initiatief van stichting De Wielborgh en MEE Drechtsteden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het Repair Café Wielwijk? Neem dan contact op met Niek Jansen, medewerker MEE Drechtsteden, T 078 617 92 07 of e-mail niek.jansen@meedrechtsteden.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Alcoholgebruik verboden in winkelcentrum en park

DORDRECHT – Het college van burgemeester en wethouders wijst alcoholvrije gebieden aan in Wielwijk en Crabbehof. In winkelcentra en in het Crabbehofpark is het vanaf 1 april verboden om nog openlijk alcohol te gebruiken of aangebroken verpakkingen van alcoholhoudende dranken in bezit te hebben.

Actueel

Bungelende glazenwasserslift

DORDRECHT – De brandweer werd woensdagmiddag gealarmeerd voor stormschade aan het Admiraalsplein in Dordrecht. Een glazenwasserslift was door de harde wind losgeschoten en zwaaide heen en weer bovenop een flat.

Actueel

De Albatros gaat thuis voorlezen stimuleren

DORDRECHT – Directeur Suzanne van Burik en Yvonne van den Berg van de Stichting Voorlezen tekenden deze week een samenwerkingsovereenkomst om het voorlezen thuis bij leerlingen van Wereldschool De Albatros te stimuleren. Suzanne is de nieuwe directeur van De Albatros in Wielwijk. De Albatros is daarmee de eerste school in Dordrecht die het project Voorleespret zelfstandig gaat coördineren.