Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Mantelzorgers maken etagières van servies

Op dinsdag 5 september is de maandelijkse inloop voor mantelzorgers in wijkcentrum De Admiraal, Admiraalsplein 168. Mantelzorgers kunnen elkaar hier ontmoeten, ervaringen delen en nieuwe energie opdoen. MEE Drechtsteden organiseert deze bijeenkomsten elke eerste dinsdag van de maand, tussen 13.30 en 15.30 uur.

Mantelzorgers doen met elkaar een leuke, eenvoudige creatieve activiteit onder het genot van een kopje koffie of thee. Op 5 september gaan de mantelzorgers etagières maken van servies. U bent van harte welkom om mee te doen! Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Op de website en facebookpagina van MEE Mantelzorg vindt u het volledige programma van het najaar.

Meer informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Chantal Kruithof, consulent Mantelzorgondersteuning of met Vanessa Groenenberg, medewerker MEE Drechtsteden team Wielwijk. Zij zijn telefonisch te bereiken via het Servicebureau van MEE Drechtsteden, T 078 750 89 00 of per e-mail servicebureau@meedrechtsteden.nl.

    

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Vier de zomer in het Wielwijkpark

DORDRECHT – Wie de zomer wil vieren kan op zondag 7 juli naar het Wielwijkpark voor het Zomerparkfeest. Van 12.00 uur tot 17.00 uur is er weer van alles te doen. Niet alleen de bewoners van Wielwijk, maar iedereen is welkom. Voor de kinderen en jongeren is er een divers programma. Kinderen kunnen zich laten schminken of een henna tatoeage laten zetten. Er is een stormbaan, springkussen en er worden sportactiviteiten georganiseerd. Een DJ draait voor jong en oud muziek. Bezoekers kunnen genieten van de verschillende wereldkeukens. Op de braderie zijn zelfgemaakte accessoires, versierde mokken en babyspullen verkrijgbaar. Maatschappelijke instanties geven informatie over bijvoorbeeld wijkactiviteiten en mogelijkheden van ondersteuning. Het Zomerparkfeest wordt al jaren mogelijk gemaakt door enthousiaste vrijwilligers en sponsoren.

Actueel

Informatiemarkt Wielwijk

De gemeente houdt op woensdag 3 juli van 16.00 tot 20.00 uur een informatiemarkt in ‘Het Waterwiel’. Bewoners kunnen zich laten informeren over alle (weg)werkzaamheden die worden uitgevoerd.

Actueel

aMeezing opnieuw de wijk in

DORDRECHT – In het kader van #jebentnietalleen organiseren Big Rivers en de Gemeente Dordrecht twee keer aMeezing in de wijken. De eerste editie op 7 juni in woon- en zorgcentrum De Merwelanden was een groot succes. Vrijdag 28 juni is de tweede editie in de Tromptuin in Wielwijk.