Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Mantelzorgers maken etagières van servies

Op dinsdag 5 september is de maandelijkse inloop voor mantelzorgers in wijkcentrum De Admiraal, Admiraalsplein 168. Mantelzorgers kunnen elkaar hier ontmoeten, ervaringen delen en nieuwe energie opdoen. MEE Drechtsteden organiseert deze bijeenkomsten elke eerste dinsdag van de maand, tussen 13.30 en 15.30 uur.

Mantelzorgers doen met elkaar een leuke, eenvoudige creatieve activiteit onder het genot van een kopje koffie of thee. Op 5 september gaan de mantelzorgers etagières maken van servies. U bent van harte welkom om mee te doen! Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Op de website en facebookpagina van MEE Mantelzorg vindt u het volledige programma van het najaar.

Meer informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Chantal Kruithof, consulent Mantelzorgondersteuning of met Vanessa Groenenberg, medewerker MEE Drechtsteden team Wielwijk. Zij zijn telefonisch te bereiken via het Servicebureau van MEE Drechtsteden, T 078 750 89 00 of per e-mail servicebureau@meedrechtsteden.nl.

    

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Start verpleegkundig spreekuur in Wielwijk

DORDRECHT – De wijkverpleegkundigen van Het Spectrum Thuiszorg De Wielborgh starten donderdag 23 mei met een nieuw verpleegkundig spreekuur.

Actueel

Repair Café Wielwijk op 4 mei

DORDRECHT – Repair Café Wielwijk in wijkcentrum De Admiraal is op zaterdag 4 mei van 09.00 tot 12.00 uur geopend voor diverse reparaties. Vrijwilligers zitten klaar om kapotte spullen, zoals huishoudelijke apparaten, fietsen en kleding te repareren. Het Repair Café is ook geopend voor alleen een praatje en een kop koffie. De toegang is gratis. Voor de reparaties wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd. Dit wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe materialen en gereedschappen.

Actueel

Rommelmarkt in wijkcentrum

DORDRECHT – In wijkcentrum De Admiraal, aan het Admiraalsplein 168, wordt zaterdag 11 mei een rommelmarkt gehouden. Speelgoed, servies en handgemaakte spullen zijn tussen 09.00 en 12.00 uur te koop en er kan gezellig een kop koffie gedronken worden.