Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Mantelzorgers haken en breien met elkaar

Op dinsdag 3 oktober is de maandelijkse inloop voor mantelzorgers in wijkcentrum De Admiraal, Admiraalsplein 168. Mantelzorgers kunnen elkaar hier ontmoeten, ervaringen delen en nieuwe energie opdoen. MEE Drechtsteden organiseert deze bijeenkomsten elke eerste dinsdag van de maand, tussen 13.30 en 15.30 uur.

 Mantelzorgers doen met elkaar een leuke, eenvoudige creatieve activiteit onder het genot van een kopje koffie of thee. Op 3 oktober gaan de mantelzorgers samen met een ervaren vrijwilligster haken en breien. Iedereen kan meedoen, ervaring mag, maar hoeft niet. U bent van harte welkom om mee te doen! Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Op de website en facebookpagina van MEE Mantelzorg vindt u het volledige programma van het najaar.

Meer informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Chantal Kruithof, consulent Mantelzorgondersteuning of met Vanessa Groenenberg, medewerker MEE Drechtsteden team Wielwijk. Zij zijn telefonisch te bereiken via het Servicebureau van MEE Drechtsteden, T 078 750 89 00 of per e-mail servicebureau@meedrechtsteden.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Auto’s uitgebrand in Zeehavenbuurt

Serie nachtelijke autobranden

Actueel

JouwAtelier geeft werk weg

DORDRECHT – Bij JouwAtelier in Wielwijk wordt op 7 mei een weggeefexpositie gehouden. Schilderijen worden gratis …

Actueel

Dag van de Dialoog Wielwijk

DORDRECHT –¬†Bewoners van Wielwijk kunnen op 6 september praten met medewerkers van allerlei organisaties op de …