Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Is uw fietsverlichting kapot, werkt uw cd-speler niet meer of zit er een gat in uw overhemd? Repair Café Wielwijk in Wijkcentrum de Admiraal is op zaterdag 1 juli van 9.00 tot 12.00 uur geopend voor diverse reparaties; van kapotte apparaten, fietsen en kleding tot aan het slijpen van scharen en messen.

Kopje koffie

De vrijwilligers repareren, samen met u, de kapotte spullen die u meeneemt. Heeft u geen reparaties? Ook dan bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee. Het Repair Café is gratis toegankelijk.

Vrijwillige bijdrage

Voor de reparaties wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Dit gebruiken wij voor de aanschaf van nieuwe materialen en gereedschappen.

Iedere eerste zaterdag

Repair Café Wielwijk is iedere eerste zaterdag van de maand van 9.00 tot 12.00 uur geopend. Iedereen is van harte welkom in Wijkcentrum de Admiraal, Admiraalsplein 168.

Meer weten?

Niek Jansen | MEE Buurtwerk Wielwijk | T 078 617 9 207 | E Niek.Jansen@MeeDrechtsteden.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Politie bekeurt alcoholdrinkers

DORDRECHT – De politie en Handhaving hielden donderdagavond een overlastactie. Alle bekende overlastlocaties in Krispijn, Wielwijk en Crabbehof werden daarbij meegenomen. Tijdens de actie werden zes mensen bekeurd voor het drinken van alcohol in een gebied waar dat niet is toegestaan.

Actueel

VIDEO: Glasbakken overvol – deel 2

Fotograaf Leo Stolk reed woensdagavond langs supermarkt Dirk op de Brouwersdijk. De hoeveelheid lege flessen en potten naast de glasbak was enorm en overtrof de hoeveelheid eerder van de week op de Grote Markt. Hij vraagt zich af of de bakken wel geleegd worden.

Actueel

Geluidsscherm langs A16 krijgt steeds meer vorm

Er wordt al maanden aan de uitbreiding van het geluidsscherm langs Rijksweg A16 gewerkt. Langzaam maar zeker krijgt deze megaklus steeds meer vorm.